Quick sjekk

Quick Sjekk med 4-hjulskontroll

Quick Sjekk med 4-hjulskontroll

Vi har investert i markedets mest moderne og effektive testlinje. Her får du kontrollert de viktigste punktene på bilen din på under 5 minutter!

Quick Sjekk inkluderer kontroll av hjulstilling på alle 4 hjul, kontroll av bremser, batteri, dekk, avgass, samt lest av feilkoder og korrekt km stand på bilen. Med denne testen kan du avdekke feil som vil kunne spare deg for mye kostnader og ikke minst sørge for at bilen fungerer slik den skal.

I følge NAF, er det slik at 70 % av bilene på norske veier kjører med feil hjulstilling. Det å kjøre med feil hjulstilling fører til unødvendig stor dekk-slitasje og kan mer enn halvere dekkets levetid.

Resultatet av testen presenteres i en oversiktlig rapport som du får med deg. Her ser du tilstanden på de kontrollerte punktene. I tillegg til at dette er nyttig for din egen del, så kan det for eksempel være lurt å ta en Quick Sjekk på biler du tenker å kjøpe privat.

Alderstilpassede priser!

I AUTOBIL tilbyr vi kundene våre alderstilpassede priser. I praksis vil det si at jo eldre bilen din er, jo rimeligere er det å reparere. Dette har sin enkle årsak i at jo eldre bilen blir, jo mindre ønsker en å koste på den. Vi har derfor svært konkurransedyktige priser på jobber som normalt må repareres etter en Quick Sjekk.

Autoriserte merkeverksteder

For kunder som har Volvo, Mazda eller Volkswagen, utfører vi reparasjonene på Bilsenteret eller Autosenteret, som er autoriserte merkeverksteder for henholdsvis Volvo, Mazda og Volkswagen. Selvsagt til samme gunstige priser! Det betyr at du ikke betaler en krone ekstra for å få utført arbeidet på et autorisert merkeverksted!

Se vår quick sjekk her!

Back to top